Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
BULLYLAND Disney© - Assepoester 12501
Momenteel uitverkocht

BULLYLAND Disney© - Assepoester 12501

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 6,79 €
4,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 1,89 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A133985

BULLYLAND Disney© - Assepoester 12501
Assepoester = Cinderella Ja, de prins heeft gekozen voor Assepoester. Zij is de vrouw waar ze haar leven mee wilt delen.

Maar het is helemaal niet zo makkelijk om deze vrouw te vinden. Want niemand weet dat Assepoester op het bal was. Twee keer ontkomt ze aan de prins, maar de derde keer verliest ze haar gouden muiltje op de paleistrap. Hierdoor vindt de prins Assepoester eindelijk.

Assepoester is zachtaardig en vriendelijk, maar ze heeft een scherp en intelligent gevoel voor humor. Ze verbergt dit voor haar verschrikkelijke stiefmoeder en jaloerse stiefzussen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 12501
• Speelwereld: Comic World / Disney© Prinsessen
• Afmetingen: 10,5 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.