Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
BULLYLAND Disney© - Elsa Fever 12958
Momenteel uitverkocht

BULLYLAND Disney© - Elsa Fever 12958

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
6,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A146773

BULLYLAND Disney© - Elsa Fever 12958
Koningin Elsa van Arendelle, de grote zus van prinses Anna, is een echte leidster van haar koninkrijk en geliefd onder de bevolking.

Elsa is zelfverzekerd en majestueus en ook wat koeltjes, maar in werkelijkheid vecht ze met haar angst en ook om haar geheime magische krachten. Ze kan ijs en sneeuw produceren, wat haar al een paar keer in grote problemen heeft gebracht. Hierdoor ontstaat er een kloof tussen haar en haar jongere zus Anna, omdat ze haar buitengewone krachten bewust op afstand houdt om haar geen pijn te kunnen doen. Uiteindelijk overwint de zussenliefde tussen ijskoningin Elsa en prinses Anna.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 12958
• Speelwereld: Comic World / Disney© films
• Afmetingen: 9,5 cm
• Vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.