Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
BULLYLAND Disney© - IJskoningin Bumper Pack 12220
Momenteel uitverkocht

BULLYLAND Disney© - IJskoningin Bumper Pack 12220

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
29,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A134014

BULLYLAND Disney© - IJskoningin Bumper Pack 12220
#De IJskoningin Bumper Pack bevat alle belangrijke hoofdrolspelers uit de succesvolle animatiefilm "Frozen" en wordt in een mooie cadeauverpakking met draaglus geleverd. Naast de hoofdrolspeelster prinses Anna, zijn alle andere belangrijke karakters inbegrepen zoals ijskoningin Elsa, sneeuwpop Olaf en Sven het rendier en zijn vriend Kristoff, waarmee creatieve rollenspellen gespeeld kunnen worden.

Geinspireerd door het geliefde sprookje ''De Sneeuwkoningin'' van H.C. Andersen, vertelt Disney hier het verhaal van de onbevreesde koningsdochter Anna, die - samen met de charmante Kristoff, zijn rendier Sven en de naïeve, grappige sneeuwpop Olaf - aan een avontuurlijke reis begint om haar zus Elsa te vinden.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 12220
• Speelwereld: Comic World / Disney© films
• Afmetingen: 25 x 6 x 30cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.