Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
BULLYLAND Disney© - Sneeuwwitje Deluxe Set 12049
Momenteel uitverkocht

BULLYLAND Disney© - Sneeuwwitje Deluxe Set 12049

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
39,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A133970

BULLYLAND Disney© - Sneeuwwitje Deluxe Set 12049
#Deze set bevat 9 belangrijke karakters uit de Disney klassieker.

Sneeuwwitje is een mooie, jonge prinses die probeert om van de boosaardige koningin te ontkomen en hierbij zeven dwergen ontmoet.

Vanwege haar zacht karakter en argeloosheid kan de boze koningin haar op het verkeerde been zetten. Maar door haar pure, liefdevolle aard wint ze ook de vriendschap en bescherming van de bosdieren, de zeven dwergen en - natuurlijk - de knappe prins.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 12049
• Speelwereld: Comic World / Disney© Prinsessen
• Afmetingen: 21 x 14 x 14,5cm
• Vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.