Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
BULLYLAND Disney© - Spaarpot Lightning McQueen 12230
Momenteel uitverkocht

BULLYLAND Disney© - Spaarpot Lightning McQueen 12230

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
20,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A134028

BULLYLAND Disney© - Spaarpot Lightning McQueen 12230
Lightning McQueen is een getunede racewagen. Hij is een drommelse kerel met een doorgedraaid ego en is goed op weg om de jonste winnaar van de Piston Cup - de belangrijkste race - ooit te worden. Daarom komt hij stoer en zelfverzekerd over, tot zijn leven een compleet andere wending krijgt.

Bij hem is jouw geld 100% veilig, want geen dief kan zo snel als hem rijden.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 12230
• Speelwereld: Comic World / Disney© films
• Afmetingen: 24 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.