Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
BULLYLAND Spaarpot Sandmännchen 43500
Momenteel uitverkocht

BULLYLAND Spaarpot Sandmännchen 43500

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
16,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A134043

BULLYLAND Spaarpot Sandmännchen 43500
Ken je Sandmännchen? Hij woont in Dromenland en komt elke avond naar jouw wereld om zijn droomzand te strooien. Hij brengt elke avond een grappig verhaal van zijn vrienden mee, zodat jij en alle andere kinderen mooie dromen zullen hebben. Maar met deze spaarpot helpt hij je zelfs met het sparen van zakgeld. Sandmännchen kan je helpen jouw wensen te vervullen als de spaarpot helemaal vol is.


Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 43500
• Speelwereld: Comic World / Sandmännchen
• Afmetingen: 18,5 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.