ByKay Draagdoek Mei Tai Classic groen

ByKay Draagdoek Mei Tai Classic groen

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 3 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 79,95 €
58,82 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 21,13 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A188108

ByKay Draagdoek Mei Tai Classic groen
ByKay Mei Tai Classic:

een comfortabel en stevig draagsysteem waarmee je kan dragen op de buik, heup of rug. Met dit innovatieve systeem draag je je kindje vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar oud. In de ByKay Mei Tai Classic is je baby veilig ondersteund in de beste positie voor de ontwikkeling van de heupjes. De Mei Tai Classic heeft wijde schouderbanden om het gewicht evenredig te verdelen over je lichaam en zo een goede pasvorm voor elke gebruiker te bieden. De buikband is verstevigd voor extra comfort. Stijlvol en trendy reversible, goed voor welke stemming dan ook!

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


ByKay Draagdoek Mei Tai Classic groen
Adviesprijs¹ 79,95 €
58,82 €