Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
Calypso „Natural Massage“ Massagespons - opwekkend
Momenteel uitverkocht

Calypso „Natural Massage“ Massagespons - opwekkend

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 2,49 €
2,09 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 0,40 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A110759

Calypso „Natural Massage“ Massagespons - opwekkend
• Materiaal: natuurlijke vezels
• Massagespons
• Dermatologisch getest
• Voor stimulerende lichaamsverzorging
• Masserende PU kant en zachte viscosie-kant

Ideaal voor een vitaliserende massage van de huid. Aan de ene kant stimuleren de raat-vormige vezels de cellen van de huid en de doorbloeding en geven zo verloren vitaliteit terug. Aan de andere kant zorgen zachte plantenvezels en katoen voor een zachte massage die de huid nog zijdezachter maakt.

Gebruiksaanwijzing: Voor en na elk gebruik de spons goed afspoelen en natuurlijk laten drogen. Regelmatig uitwassen voor een hygiënisch gebruik.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Nuk

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!