Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Candide Luiertas Traveller Sportswear grijs
Momenteel uitverkocht

Candide Luiertas Traveller Sportswear grijs

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
69,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A182741

Candide Luiertas Traveller Sportswear grijs
De sportswear biedt een moderne look, doormiddel van trendy materialen. Het reistas design biedt een groot volume, ideaal voor op reis. Hij is voorzien van duurzaam materiaal.

Productdetails:
  • Afmetingen: 49 x 22 x 28 cm
  • Gewicht: 31 liter

Accessoires

Prijs
9,95 €
Prijs
34,95 €

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.