Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Summer Break Surprise! ☀
Summer Break Surprise! ☀
Kies jouw korting:
€7, €12 of €25
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
Candide Luiertas tweed grijs
Momenteel uitverkocht

Candide Luiertas tweed grijs

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Candide Luiertas roze
  • Candide Luiertas grijs

15,90 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A182745

Candide Luiertas tweed grijs
Mega praktische tas, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Dankzij de handgrepen en de compacte vorm altijd probleemloos mee te nemen.

Productdetails:
  • Afmetingen: 20 x 33 x 1 cm

Accessoires

Prijs
9,95 €
Prijs
34,95 €

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.