CHICCO Babyschaar met afgeronde schaarmessen roze

CHICCO Babyschaar met afgeronde schaarmessen roze

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • CHICCO Babyschaar met afgeronde schaarmessen, oranje
  • CHICCO Babyschaar met afgeronde schaarmessen, blauw

3,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A095177

CHICCO Babyschaar met afgeronde schaarmessen roze

Nikkelvrije roestvrijstalen schaar voor pasgeborenen met gebogen scharen voor maximale veiligheid tijdens het gebruik. Korte messen voor een betere controle tijdens het knippen. De kap beschermt de schaar bladen op een hygiënische manier.

Accessoires

Prijs
14,99 €
Prijs
6,99 €
Prijs
6,95 €
Prijs
8,73 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Chicco

Chicco - draagt bij aan dagelijks geluk

Het italiaanse merk Chicco ontwikkeld in samenwerking met experts en artsen producten voor kindjes en ouders. Om het ouders eenvoudig te maken biedt Chicco een heel ruim assortiment aan. Naast de populaire buggy's van Chicco, is er ook een ruime keus uit speelgoed, kinderkamer- en verzorgingsproducten. Ontdek onze producten van Chicco hier!


CHICCO Babyschaar met afgeronde schaarmessen roze
3,99 €