Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
CHICCO Easy Meal Keukenmachine Stoomkoker BPA-vrij rood/wit
Momenteel uitverkocht

CHICCO Easy Meal Keukenmachine Stoomkoker BPA-vrij rood/wit

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
105,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A130134

CHICCO Easy Meal Keukenmachine Stoomkoker BPA-vrij rood/wit
Gezond koken voor je baby. Kies de favoriete ingrediënten van je baby en bereid ze zachtjes met stoom, zonder smaak en voedingsstoffen die verloren gaan. Door de speciale vorm van de messen wordt tijdens het voedsel verkleinen minder lucht ingesloten, dat zorgt er voor, dat het eten makkelijker verteerbaar is voor de baby. De keukenmachine bevat: 1 mand voor het verwarmen van de pap glaasjes, 1 spatel om de maaltijd van de kruik te verzamelen, 2 opberg glaasjes voor de maaltijden en een praktisch receptenboek.

• Langzaam koken met stoom, incl. timer
• Speciaal gevormde messen zorgen ervoor, dat tijdens het voedsel verkleinen minder lucht ingesloten wordt.
• Ideaal voor het ontdooien en verwarmen van babyvoeding.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Chicco

Chicco - draagt bij aan dagelijks geluk

Het italiaanse merk Chicco ontwikkeld in samenwerking met experten en artsen producten voor kindjes en ouders. Om het ouders eenvoudig te maken biedt Chicco een heel ruim assortiment aan. Naast de populaire buggy's van Chicco, is er ook een ruime keus uit speelgoed, kinderkamer- en verzorgingsproducten. Ontdek onze producten van Chicco hier!