CHICCO Fles 240ml Boy 4m+ Silicone

CHICCO Fles 240ml Boy 4m+ Silicone

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 10 beschikbaar!
  • CHICCO Fles 240ml Girl 4m+ Silicone
  • CHICCO Fles 240ml 4m+ Silicone groen

7,31 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A095029

CHICCO Fles 240ml Boy 4m+ Silicone

De flessen van Chicco zijn gemaakt op de groei van het kind. De ergonomische dubbele greep is speciaal ontworpen voor kleine kinderhanden en is eenvoudig vast te houden.
De behoefte om zelfstandig te drinken, wordt hierdoor ondersteund.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Chicco

Chicco - draagt bij aan dagelijks geluk

Het italiaanse merk Chicco ontwikkeld in samenwerking met experts en artsen producten voor kindjes en ouders. Om het ouders eenvoudig te maken biedt Chicco een heel ruim assortiment aan. Naast de populaire buggy's van Chicco, is er ook een ruime keus uit speelgoed, kinderkamer- en verzorgingsproducten. Ontdek onze producten van Chicco hier!


CHICCO Fles 240ml Boy 4m+ Silicone
7,31 €