CHICCO Flessenwarmer voor onderweg, met adapter voor de auto

CHICCO Flessenwarmer voor onderweg, met adapter voor de auto

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 15 beschikbaar!

37,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A135005

CHICCO Flessenwarmer voor onderweg, met adapter voor de auto
Flessen en potjes zijn binnen enkele minuten op de juiste temperatuur. Als de temperatuur is bereikt, hoor je twee korte piepsignalen. De flessenwarmer wordt met een handige houder voor de verwarming van potjes geleverd. De bijzondere technologie van het verwarmingselement zorgt voor een reductie van het energieverbruik en voorkomt oververhitting van het apparaat. Inclusief adapter voor de aansluiting aan de sigarettenaansteker in de auto, handig voor onderweg. Geschikt voor alle gangbare flessen en brijpotjes.

Details:
• Verwarmt melk en brij binnen enkele minuten
• Keuze uit 2 programma's, flessen en potjes
• Ideaal voor onderweg, inclusief adapter voor de sigarettenaansteker.
• Handige houder: makkelijk voor flessen en potjes
• Schakelt automatisch uit na een uur, om oververhitting te voorkomen

Accessoires

Prijs
6,95 €
Prijs
5,95 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Chicco

Chicco - draagt bij aan dagelijks geluk

Het italiaanse merk Chicco ontwikkeld in samenwerking met experts en artsen producten voor kindjes en ouders. Om het ouders eenvoudig te maken biedt Chicco een heel ruim assortiment aan. Naast de populaire buggy's van Chicco, is er ook een ruime keus uit speelgoed, kinderkamer- en verzorgingsproducten. Ontdek onze producten van Chicco hier!


CHICCO Flessenwarmer voor onderweg, met adapter voor de auto
37,99 €