Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Chicco Stopcontactbeveiliger met sleutel 6 stuks
Momenteel uitverkocht

Chicco Stopcontactbeveiliger met sleutel 6 stuks

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
2,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A029762

Chicco Stopcontactbeveiliger met sleutel 6 stuks
Chicco Stopcontactbeveiliger

De stopcontactbeveiliger voorkomt dat kinderen in contact komen met de delen van het stopcontact die onder stroom staan. De beveiliger kan worden verwijderd door middel van de meegeleverde sleutel.
Inhoud: 6 stuks.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Chicco

Chicco - draagt bij aan dagelijks geluk

Het italiaanse merk Chicco ontwikkeld in samenwerking met experten en artsen producten voor kindjes en ouders. Om het ouders eenvoudig te maken biedt Chicco een heel ruim assortiment aan. Naast de populaire buggy's van Chicco, is er ook een ruime keus uit speelgoed, kinderkamer- en verzorgingsproducten. Ontdek onze producten van Chicco hier!