CHICCO Warmwaterbord 2in1

CHICCO Warmwaterbord 2in1

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • chicco Warmhoud bordje Warmy Boy Blauw 6M+
  • chicco Warmhoud bordje Warmy Girl Roze 6M+
  • chicco Bordje Easy rosa 6M+
  • chicco Warmhoud bordje Warmy Neutral groen 6M+

41,63 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A073616

CHICCO Warmwaterbord 2in1
CHICCO Warmwaterbord 2in1

Als je warm water in de grote tank (groen deel) van het warmhoudbord vult, blijven maaltijden langer warm. Het afneembaar bord (wit deel) heeft een “resterinne”, waardoor het eten gemakkelijker is. Het warmhoudbord heeft anti-slip aan de onderkant.

- Houdt het eten warm gedurende de ganse maaltijd
- Dubbel bord: verwarmende basis + diep bord, kunnen in mekaar geplaatst worden
- Antislip bekleding aan de onderkant: /> - Speciale voorziening om lepeltje op te leggen en om het eten te laten afkoelen - Vaatwas- (max. 45°C) en microgolfbestendig

Let op!
Water tank niet open in de magnetron zetten!Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Chicco

Chicco know-how in babyproducten

Het merk Chicco is in 1958 uit de Artsana Group ontstaan en komt oorspronkelijk van een producent in babyartikelen. In samenwerking met wetenschappers en artsen ontwikkelt Chicco constant nieuwe producten om het dagelijkse leven van ouders en kindjes te ondersteunen. Laat je verrassen door het omvangrijke assortiment van Chicco.

Learning by playing met speelgoed van Chicco

Ook het speelgoed van Chicco wordt ontwikkeld in samenwerking met experts, artsen en ouders. Het speelgoed is volledig afstemd op de geestelijke en lichamelijke capacititeiten van kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën. Het speelgoed van Chicco stimuleert met de vrolijke gekleurde mobielen, rammelaars als ook muziekdoosjes die de zintuigontwikkeling en fijne motoriek van pasgeboren kindjes stimuleren. Met houten speelgoed als puzzels en bouwstenen ontdekken kindjes tot ongeveer 3 jaar spelend allerlei nieuwe vormen en kleuren. De nieuwsgierigheid wordt gewekt met geluidenboekjes. Bovendien heeft Chicco recentelijk het nieuwe Fit & Fun geïntroduceerd, om kinderen vanaf 3 jaar te motiveren met sport en spel. Ook heeft Chicco ruime keuze uit speelgoedauto’s, poppen en knuffels. De ruime keuze uit speelgoed zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht. Dat is de missie van Chicco.

Chicco kwaliteit voor baby’s en ouders

Kinderen hebben al vanaf de eerste dag veel aandacht en verzorging nodig, Chicco ondersteunt de ouders hier bij! Want naast ruime keuze uit speelgoed, heeft Chicco een groot assortiment aan babyartikelen voor het dagelijkse gebruik. Omdat het comfort en welzijn van baby’s belangrijk is voor Chicco worden alles met grootste zorg ontwikkeld. Zo worden de flessen gemaakt van hoogwaardig silicoon, alle fopspenen zijn anatomisch en functioneel aangepast aan kleine babymondjes. De antibacteriële zoogkompressen beschermen zowel de gezondheid van de baby als ook die van de moeder. Naast de beliefde buggy’s heeft Chicco ook bijzetbedjes, kinderstoelen, flesverwarmers en nog veel meer. Ontdek het allemaal in onze Chicco shop!
CHICCO Warmwaterbord 2in1
41,63 €