CHICCO Zitverhoger Up To 5 Cherry

CHICCO Zitverhoger Up To 5 Cherry

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Chicco Zitverhoger Up To 5 Moonstone

Adviesprijs¹ 69,90 €
53,48 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 16,42 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A154874

CHICCO Zitverhoger Up To 5 Cherry
De zitverhoger voor alle gelegenheden - van 6 maanden tot 5 jaar

De nieuwe zitverhoger Up To 5 van Chicco kan voor baby's vanaf 6 maanden. Voorzien van een driepuntsgordel en zachte voering. Dankzij de drievoudige hoogteverstelling, kan hij aan elke stoel- tafelhoogte aangepast worden. Daarbij bevestigen de veiligheidsgordel, die bij niet gebruik automatisch intrekken, de zitverhoger veilig aan de stoel. Ook grotere kinderen zitten comfortabel, aangezien de leuning afgenomen kan worden. Ook de bekleding is eenvoudig voor reiniging af te nemen. Dankzij het klapsysteem en de praktische draaggordel biedt de zitverhoger ook bij transport veel comfort. Het eetblad is bij levering inbegrepen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Chicco

Chicco know-how in babyproducten

Het merk Chicco is in 1958 uit de Artsana Group ontstaan en komt oorspronkelijk van een producent in babyartikelen. In samenwerking met wetenschappers en artsen ontwikkelt Chicco constant nieuwe producten om het dagelijkse leven van ouders en kindjes te ondersteunen. Laat je verrassen door het omvangrijke assortiment van Chicco.

Learning by playing met speelgoed van Chicco

Ook het speelgoed van Chicco wordt ontwikkeld in samenwerking met experts, artsen en ouders. Het speelgoed is volledig afstemd op de geestelijke en lichamelijke capacititeiten van kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën. Het speelgoed van Chicco stimuleert met de vrolijke gekleurde mobielen, rammelaars als ook muziekdoosjes die de zintuigontwikkeling en fijne motoriek van pasgeboren kindjes stimuleren. Met houten speelgoed als puzzels en bouwstenen ontdekken kindjes tot ongeveer 3 jaar spelend allerlei nieuwe vormen en kleuren. De nieuwsgierigheid wordt gewekt met geluidenboekjes. Bovendien heeft Chicco recentelijk het nieuwe Fit & Fun geïntroduceerd, om kinderen vanaf 3 jaar te motiveren met sport en spel. Ook heeft Chicco ruime keuze uit speelgoedauto’s, poppen en knuffels. De ruime keuze uit speelgoed zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht. Dat is de missie van Chicco.

Chicco kwaliteit voor baby’s en ouders

Kinderen hebben al vanaf de eerste dag veel aandacht en verzorging nodig, Chicco ondersteunt de ouders hier bij! Want naast ruime keuze uit speelgoed, heeft Chicco een groot assortiment aan babyartikelen voor het dagelijkse gebruik. Omdat het comfort en welzijn van baby’s belangrijk is voor Chicco worden alles met grootste zorg ontwikkeld. Zo worden de flessen gemaakt van hoogwaardig silicoon, alle fopspenen zijn anatomisch en functioneel aangepast aan kleine babymondjes. De antibacteriële zoogkompressen beschermen zowel de gezondheid van de baby als ook die van de moeder. Naast de beliefde buggy’s heeft Chicco ook bijzetbedjes, kinderstoelen, flesverwarmers en nog veel meer. Ontdek het allemaal in onze Chicco shop!
CHICCO Zitverhoger Up To 5 Cherry
Adviesprijs¹ 69,90 €
53,48 €