Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
CLARKS Girls Sandalen SOFTLY
Momenteel uitverkocht

CLARKS Girls Sandalen SOFTLY

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!

44,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A06724400000004

CLARKS Girls Sandalen SOFTLY
CLARKS Schoenen

Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk.

Als 's werelds grootste schoenenfabrikant op het gebied van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar.
Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties staan daarbij altijd voorop.

Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, is Clarks gevestigd in Street. Een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Ondertussen zijn we een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.
Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.