Tot €50 korting vandaag!
Tot €50 korting vandaag!
Jouw korting als bedankje:
€10, €20, €30 of €50
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
CONCORD Autostoel Transformer Pro Midnight Black

CONCORD Autostoel Transformer Pro Midnight Black

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 2 beschikbaar!
  • CONCORD Autostoel Transformer Pro Walnut Brown
  • CONCORD Autostoel Transformer Pro Graphite Grey

Adviesprijs¹ 299,99 €
255,67 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 44,32 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A151242

CONCORD Autostoel Transformer Pro Midnight Black
Groep: 1/2/3, Gewicht: 9 tot 36 kg, Leeftijd: 9 maanden tot 12 jaar

AL GESCHIKT VOOR DE ALLERKLEINSTE

De TRANSFORMER PRO voldoet aan de zelfde veiligheids- en comfort-features als de TRANSFORMER X-BAG. Met het veiligheidskussen kan de stoel al vanaf 9 maanden gebruikt worden, zonder veiligheidskussen kan hij van 3 jaar tot 12 jaar gebruikt worden. Je hebt dus maar één autostoel nodig, voor de gehele verplichte tijd, tot het 12e levensjaar.
Het veiligheidskussen is eenvoudig over de driepuntsgordel te bevestiging en werkt als een airbag. Naast zijn lange gebruiksduur overtuigd de CONCORD TRANSFORMER PRO door zijn comfortabele aanpassing in afmeting en zijn vele veiligheidsfeatures zoals TRIPLE LAYER IMPACT PROTECTION en TWINFIX SYSTEM.

Details:
• VARIOSIZE SYSTEM: De hoogte van de hoofdsteun en de breedte van de schouderbeschermers zijn gelijktijdig met één druk op de knop verstelbaar, pneumatisch ondersteund
• TRIPLE LAYER IMPACT PROTECTION: 3 dempingslagen voor een optimale zijdelingse bescherming
• PROTECTOR SYSTEM: Voor een bijzonder lange gebruiksduur: met licht veiligheidskussen vanaf 9 maanden tot 3 jaar te gebruiken
• TWINFIX SYSTEM: Gordelsysteem, eenvoudige bevestiging aan de Isofix punten in het voertuig voor een betere zijdelingse bescherming
• Intuïtieve gordelgeleider die met de knop te openen is, automatisch afsluitbaar
• Zacht gevoerde bekleding, eenvoudig afneembaar en wasbaar
• zacht gevoerde armleuningen
• Ergonomisch gevormde schaal
• Comfortschuim in de zitting

Afmetingen: L 45 x B 45 x H 63-82 cm

Accessoires

Prijs
30,67 €
Prijs
39,90 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Concord

Concord - met gemak op pad

Concord is een van de leiders op de internationale markt wat autostoelen aangaat. De missie van Concord is om innovatieve, goed doorgedachte producten op de markt te brengen. Producten die het dagelijkse leven een stukje eenvoudiger maken voor de ouders. Van autostoelen, kinderwagens tot aan wipstoeltjes en draagzakken. Naast de functionaliteit van de producten van Concord zijn veiligheid en comfort voor zowel ouder als ook kind van groot belang. Ontdek al onze Concord producten hier!


CONCORD Autostoel Transformer Pro Midnight Black
Adviesprijs¹ 299,99 €
255,67 €