CYBEX Autostoel Pallas-fix Pure Black-Black

CYBEX Autostoel Pallas-fix Pure Black-Black

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Autostoel Pallas-fix Blue Moon
  • CYBEX Autostoel Pallas-fix Cobblestone-Grey
  • Cybex Pallas-fix Autostoel Gray Rabbit

Adviesprijs¹ 299,95 €
229,00 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 70,95 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A038714

CYBEX Autostoel Pallas-fix Pure Black-Black
CYBEX Pallas-fix

DUBBELE ZEKERHEID MET TWEE IN ÉÉN
Behorende tot de Groep I Stoeltjes biedt de CYBEX Pallas-fix met zijn te verstellen veiligheidskussen een verhoogde zekerheid in vergelijking tot de traditionele gordelriemsystemen. Na een eenvoudige ingreep en ombouw, behoort de stoel tot de Groep II / III van CYBEX Solution X-fix.

2 ZITJES IN 1
De kinderstoel Pallas-fix beschikt in de Groep I over een totaal nieuwe veiligheidssysteem en biedt als 2-in-1 zitje een zeer lange gebruiksduur, geschikt voor kinderen van circa een 9 maanden oud tot 11 jaar. Met zeer weinig handelingen is het zitje uit Groep I: vanaf 3 jaar en ouder (15 kilo), omgetoverd tot een zitje in de groep II / III CYBEX Solution X-fix.

VERSTELBAAR VEILIGHEIDSKUSSEN VOOR MAXIMALE VEILIGHEID
Het nieuw ontwikkelde veiligheidskussen, makkelijk in hoogte verstelbaar en van het award-winning model met patent, de CYBEX Solution X-fix, biedt jullie kind wezenlijk meer bewegingsvrijheid voor het bovenlichaam. Daarnaast biedt deze stoel beduidend meer veiligheid en zekerheid in geval van een frontale botsing, wanneer vergeleken met de traditionele stoelen met gordelriemsystemen. De energie die vrijkomt bij een botsing wordt verdeeld over het grote kussenvlak en door de schokabsorberende materialen afgeremd. Dit systeem is in principe vergelijkbaar met het effect wat een opgeblazen airbag heeft tijdens een botsing. De gordel snijdt niet en de kwetsbare nek en schouders van jullie kind worden beschermd.

COMFORTABE EN VERSTELBARE LIGSTOEL
In groep I beschikt de Pallas-fix over een met een greep aan de voorkant, eenvoudige in comfort verstelbare ligpositionering.

ISOFIX CONNECT
Het aanwezige ISOFIX Connect System versterkt de stabiliteit en veiligheid over het complete traject van gebruiksduur. De bevestigingsarmen kunnen met een kliksysteem met de ISOFIX punten van het voertuig verbonden worden. Het product is vanzelfsprekend ook in voertuigen waar geen ISOFIX-installatie te gebruiken.


VERDERE FUNCTIES:

• in 3-standen verstelbare hoofdleuning
• in 11-standen in hoogte verstelbare hoofdleuning
• Met normale L.S.P.
• in helling-verstelbare rugleuning
• zitvlak voor optimale grootteaanpassingen
• lichtgewicht voor eenvoudige hantering en verplaatsing


Afmetingen:
455mm x 470mm x 720-890mm
Gewicht: 11 kg / 24,2 lbs


Uit te wassen in de wasmachine bij 30°C


Getest en toegelaten naar proefnorm ECE R 44/04

Accessoires

Prijs
47,25 €
Prijs
21,35 €
Prijs
17,98 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


CYBEX Autostoel Pallas-fix Pure Black-Black
Adviesprijs¹ 299,95 €
229,00 €