CYBEX GOLD Autostoel Solution M-fix Infra Red-red

CYBEX GOLD Autostoel Solution M-fix Infra Red-red

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering binnen NL!
 • CYBEX GOLD Autostoel Solution M-fix Autumn Gold-burnt red
 • cybex GOLD Autostoel Solution M-fix Manhattan Grey-mid grey 2018
 • cybex GOLD Autostoel Solution M-fix Rebel Red-red
 • cybex GOLD Autostoel Solution M-fix Pepper Black-dark grey

Adviesprijs¹ 219,95 €
199,00 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 20,95 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A190850

CYBEX GOLD Autostoel Solution M-fix Infra Red-red
Groep 2/3, 15 tot 36 kg; vanaf ca. 3 tot 12 jaarAls lid van de bekroonde CYBEX Solutions Serie beschikt de Solution M-Fix over een gepatenteerde, kantelende hoofdsteun, die het gevaarlijke naar voren kiepen van het hoofdje verhindert.
Het belangrijkste element in het veiligheidsconcept van de Solution-serie is de Cybex gepatenteerde verstelbare hoofdsteun. Deze voorkomt het gevaarlijke naar voren klappen van het hoofd. De individueel verstelbare Linear side protection System (L.S.P. System plus) biedt veiligheid op het hoogste niveau. Het ISOFIX Connect Systeem zorgt voor nog meer stabiliteit en veiligheid. Ook in auto's zonder ISOFIX te installeren.

3-voudig verstelbare hoofdsteun
De gepatenteerde, drievoudig verstelbare CYBEX hoofdsteun garandeert optimale bescherming bij een zijdelings botsing.
De gepatenteerde in 3 posities kantelbare hoofdsteun verlaagd het zwaartepunt van het hoofd en voorkomt hierdoor het gevaarlijke naar voren kiepen van het hoofd tijdens het slapen. Het gevoelige hoofd en nekgebied van het kind wordt hierdoor tijdens een zijdelingse aanrijding beschermd, deze zitten namelijk in de veiligheidzone van de autostoel. De gepatenteerde hoofdsteun biedt een comfortabele slaappositie en een grote hoeveelheid veiligheid in vergelijking met andere doorsnee systemen.

INDIVIDUEEL VERSTELBARE LINEAR SIDE IMPACT PROTECTION
Door het revolutionaire L.S.P. System (Linear Side-Impact Protection) wordt de energie van botsingen vroegtijdig geabsorbeerd.
System (Linear Side-impact Protection) wordt de kracht van een zijdelingse botsing in een lineaire kettingreactie over de zij, schouder- en hoofdbeschermers geleid en afgebouwd. Tegelijkertijd wordt de bij een ongeluk optredende kinetische energie van het lichaam vroegtijdig opgevangen en het hoofd actief in een veilige positie geleid. De L.S.P. beschermers zijn individueel verstelbaar en kunnen aangepast worden aan de grootte van de auto.

Geoptimeerd ventilatiesysteem:
Het geoptomeerde ventilatiesysteem zorgt voor een aangenaam lichaamsklimaat, ook op hete dagen.
Een onderdeel in het comfort pakket van de Solution M-Fix is een net uit ventilatiekanalen, die je rugleuning en het zitvlak doorlucht. Dit zorgt voor een aangenaam zitklimaat, zelfs op hete dagen.

In hoogte verstelbare hoofdsteun - 12 posities
De hoofdsteun groeit optimal mee omdat deze in 12 posities in te stellen is.
De hoofdbeschermers groeien met de persoonlijke behoeften van het kind.

Isofix Connect
ISOFIX Connect systeem voor meer veiligheid, stabiliteit en eenvoudige one-click installatie.
De autostoel wordt doormiddel van een kliksysteem met de ISOFIX punten in de auto verbonden. Indien nodig kunnen de ISOFIX -aansluitingen in een handomdraai worden ingeklapt, zodat de autostoel ook in auto's zonder ISOFIX systeem gebruikt kan worden.

Details
 • Extra breedt en diep zitkussen Met bijzonder zachte voering
 • Verstelbare rugleuning: Past zicht ideaal aan de auto aan
 • Energie absorberende reiswieg: De flexibele materiaalstructuur absorbeert de botsingskracht
Productdetails:
 • Afmeti gen (L/B/H): 414 mm x 540 mm x 620-820 mm
 • Gewicht: 5,8 kg
 • Hoes wasbaar tot 30°c
 • Bovenstof: 100% Polyester, Voering: 100% PU schuim
 • Dit product is in Duitsland ontworpen en ontwikkeld.

Accessoires

Prijs
24,00 €
Prijs
5,41 €
Prijs
51,45 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Cybex

Cybex – Veilig, kwaliteit en functioneel

De belangrijkste eigenschap van een autostoel is de veiligheid. De autostoelen van Cybex zijn voorzien van veiligheidskussens aan de zijkant, die bij een eventuele ongeluk de eerste klappen kunnen opvangen. De hoofdsteunen van Cybex autostoelen zijn in lengte verselbaar, zodat elke autostoel op elk kindje kan worden ingesteld. Dankzij het ruime assortiment van Cybex is er voor elk kind de juiste autostoel te vinden. Naast de veiligheid zijn de autostoelen van Cybex ook erg geloofd om de functionaliteit en niet te min het mooie design van de autostoelen. Cybex heeft hierom met zijn autostoelen verschillende internationale awards gewonnen!


CYBEX GOLD Autostoel Solution M-fix Infra Red-red
Adviesprijs¹ 219,95 €
199,00 €