DIFRAX Baby- en Kinderbestek Roze
Momenteel uitverkocht

DIFRAX Baby- en Kinderbestek Roze

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

6,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A111608

DIFRAX Baby- en Kinderbestek Roze
Het roze Difrax Peuter -en babybestek is een set bestaande uit een vork en een lepel. Het handvat is dik en klein, hierdoor is het makkelijk door kinderhanden vast te houden. Het baby- en kinderbestek stimuleert de juiste hand-mond coördinatie. Met dit bestek wordt zelf leren eten voor je peuter veel makkelijker.

Zacht materiaal zorgt voor extra grip. Het ergonomisch design is ontwikkeld door Difrax medisch team.
• Stimuleert de juiste hand-mondcoördinatie van je peuter
• Het handvat is dik, waardoor het makkelijk door kinderhanden vast te houden is
• Ergonomisch design ontwikkeld door Difrax medisch team

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, in een vrolijk en mooi design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Difrax heeft een ruim assoritmentvoor baby’s en moeders; denk onder andere babyflessen, fopspenen tot aan de mamavriendelijke borstkolf. De productielijn wordt constant verbeterd en uitgebreid met behulp van onder andere arsten, fysiotherapeuten, logopedisten, verloskundigen enzovoort. 
 
Ontdek Difrax hier - Happy Growth!