DIFRAX Bewaarbakjes voor moedermelk en babyvoeding 6 St
Momenteel uitverkocht

DIFRAX Bewaarbakjes voor moedermelk en babyvoeding 6 St

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
11,86 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A110469

DIFRAX Bewaarbakjes voor moedermelk en babyvoeding 6 St
De voeding bewaarbakjes zijn ideaal om moedermelk, borstvoeding en babyvoeding hygiënisch in te bewaren. De bakjes kunnen in de koelkast of vriezer bewaard worden en opgewarmd worden in de magnetron.

De lekvrije deksels zijn met potlood te beschrijven.

Verpakkingsinhoud:
6 bewaarbakjes.

Tip:
Bij de BtoB Kolfaansluiting inclusief bewaarbakje wordt een kolfaansluiting voor de BtoB kolf meegleverd. Hiermee kun je moedermelk rechtstreeks in het bewaarbakje kolven en bewaren.

• Voor het hygiënisch bewaren van moedermelk, borstvoeding en babyvoeding
• Geschikt voor in de magnetron, koelkast en vriezer
• Langdurig bruikbaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, in een vrolijk en mooi design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Difrax heeft een ruim assoritmentvoor baby’s en moeders; denk onder andere babyflessen, fopspenen tot aan de mamavriendelijke borstkolf. De productielijn wordt constant verbeterd en uitgebreid met behulp van onder andere arsten, fysiotherapeuten, logopedisten, verloskundigen enzovoort. 
 
Ontdek Difrax hier - Happy Growth!