DIFRAX BtoB Borstkolf

DIFRAX BtoB Borstkolf

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 3 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 189,00 €
149,39 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 39,61 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A110458

DIFRAX BtoB Borstkolf
De Difrax borstkolf is gebruiksvriendelijk en maakt het daardoor mogelijk om langer borstvoeding te geven. De kolf valt überhaupt niet op, doordat de schelp zich in de BH bevindt en de pomp erg stil is. Een ander voordeel is, dat je je handen tijdens het kolfen vrij hebt - zeer praktisch voor onderweg, in de auto, op het werk of thuis.

Verheug je op stiller en discreter pompen, waarbij je ook nog beide handen vrij hebt. Je kan de borstpomp geheel onopvallende gebruiken, omdat de schelp onder de kleding gedragen kan worden. Het pompen gebeurt dus zeer discreet. Dat je daarbij beide handen vrij hebt, is een extra voordeel. De Nederland Organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek TNO heeft aangetoond dat de Difrax BtoB borstpomp stiller is dan de Medela Swing en de Avent SC302.

Na het inschakelen wordt het toeschietreflex gestimuleerd. Na 3 minuten gaat de borstpomp automatisch over op de kolfmodus, maar je kan ook eerder overgaan op deze modus. Je kan het zuigkracht niveau zelf bepalen, er zijn 8 verschillende niveaus. Te gebruiken met de Difrax S-babyfles Natural 170 ml en 250 ml.

De kolf werkt op batterijen en op netstroom. Deze gebruiksvriendelijke kolf is zo ontworpen dat vrouwen borstvoeding kunnen blijven geven zo lang ze willen. Tip: Wanneer je ontspannen bent tijdens het kolven komt je melkproductie makkelijker op gang.

• Handsfree en stiller
• Kolven waar en wanneer het jou uitkomt
• Discreet doordat de schelp onder de kleding gedragen kan worden tijdens het kolven

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, in een vrolijk en mooi design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Difrax heeft een ruim assoritmentvoor baby’s en moeders; denk onder andere babyflessen, fopspenen tot aan de mamavriendelijke borstkolf. De productielijn wordt constant verbeterd en uitgebreid met behulp van onder andere arsten, fysiotherapeuten, logopedisten, verloskundigen enzovoort. 
 
Ontdek Difrax hier - Happy Growth!

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - DIFRAX BtoB Borstkolf
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
DIFRAX BtoB Borstkolf
Adviesprijs¹ 189,00 €
149,39 €