♔ 9% korting op alles! ♔
♔ 9% korting op alles! ♔
Jouw kortingscode:
VLAG6149
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
difrax Dental Silicone Fopspeen Newborn Strong, 2-Pack

difrax Dental Silicone Fopspeen Newborn Strong, 2-Pack

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
 • Nog 1 beschikbaar!
 • difrax Dental Silicone Fopspeen Gold Newborn, 2-Pack

8,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A218700

difrax Dental Silicone Fopspeen Newborn Strong, 2-Pack
De Difrax Fopspeen Dental-Newborn bevredigt de zuigbehoefte van je Baby. De speen heeft een bolle en een platte kant en stimuleert de ontwikkeling van de kaak- en tongspieren. De grootte van het fopspeen schildje en de grootte van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor pasgeboren en prematuur baby’s.

De unieke speen heeft een vlindervormig schildje waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je Baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer wat huidirritatie voorkomt.

Het dental model is ontwikkeld in samenwerking met een medisch team met o.a. kindertandartsen. Het platte gedeelte van de speen drukt tegen de tong en de bolle kant rust tegen het gehemelte. De speen stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, kaak- en tongspieren.

Het zuigen aan de speen geeft je baby rust, ontspanning en troost. Difrax fopspenen zijn in vele trendy printjes en verschillende maten verkrijgbaar.

Productdetails:
 • De Dental speen stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, kaak- en tongspieren.
 • De vlindervorm laat het neusje vrij
 • Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer
 • Leeftijd: Newborn
 • Design: Strong
 • BPA-vrij
Meegeleverd:
 • 2 difrax Dental Silicone fopspenen
Advies: Vervang je fopspeen elke zes weken. Daarbij is het vestandig om dagelijks aan het zuiggedeeltevan de speen te trekken om te controleren of deze onbeschadigd is.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, in een vrolijk en mooi design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Difrax heeft een ruim assoritmentvoor baby’s en moeders; denk onder andere babyflessen, fopspenen tot aan de mamavriendelijke borstkolf. De productielijn wordt constant verbeterd en uitgebreid met behulp van onder andere arsten, fysiotherapeuten, logopedisten, verloskundigen enzovoort. 
 
Ontdek Difrax hier - Happy Growth!
difrax Dental Silicone Fopspeen Newborn Strong, 2-Pack
8,99 €