-10% op autostoelen & kinderwagens!
-10% op je autostoel /kinderwagen
Jouw kortingscode:
ZOEF6007
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
DIFRAX Flesspeen Natural 1-2-3 2 St

DIFRAX Flesspeen Natural 1-2-3 2 St

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 10 beschikbaar!

5,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A110933

DIFRAX Flesspeen Natural 1-2-3 2 St
Met de Difrax 1-2-3 speen Natural doseer je de hoeveelheid voeding en kun je zeld de drinksnelheid van je kindje bepalen. Zo kan de uitstroomsnelheid worden aangepast aan de zuigkracht van je baby. Kan ook tijdens het voeden worden aangepast.
Geschikt voor de babyfles Natural 170 ml en 250 ml.

Met de 1-2-3 Doseerspeen went je baby snel aan het drinken uit een papfles. De speen is sterk te vergelijken met de moederborst, de speen is rond, tepelvormig en gemaakt van zacht veilig silicoon. Hierdoor zijn borstvoeding en flesvoeding goed te combineren.

aanbevolen leeftijd: Let op de streepjes op de doseerspeen. De bedoeling is dat je de streepjes onder het neusje van je baby houdt.
I = streepje horizontaal - Zo komt er de minste voeding uit
II = schuin streepje - Zo komt er iets meer voeding uit
III = verticaal - Zo is het gat het grootst.

Gebruik de speciale 1-2-3 Ring om de speen goed te positioneren.

• Zelf de snelheid en hoeveelheid van het drinken bepalen voor en tijdens het voeden
• Zachte afwerking geeft meer grip
• Past op de Difrax S-fles Natural en op de Difrax Handgreepfles in combinatie met de 123 Ring Natural

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, met net dat ene beetje meer terug te zien in het hippe design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Ontdek hier Difrax - Happy Growth!


DIFRAX Flesspeen Natural 1-2-3 2 St
5,99 €