DIFRAX Flesspeen Natural Medium 2 St

DIFRAX Flesspeen Natural Medium 2 St

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 2 beschikbaar!

8,91 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A110931

DIFRAX Flesspeen Natural Medium 2 St
De speen is uit zacht, veilig, BPA vrij silicoon gemaakt.

Small: vanaf 0 maanden voor normale drinkers of voor snelle drinkers. Geschikt voor dunne voeding zoals melkvoeding (moedermelk of met melkpoeder)
Medium: Vanaf 3 maanden of wanneer de small-speen te langzaam gaat. Geschikt voor dunne en dikke voeding zoals melkvoeding (moedermelk of met melkpoeder) en pap
Large: naf 3 maanden of als de medium-speen te langzaam gaat Ideaal voor dikkere voeding zoals pap.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, in een vrolijk en mooi design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Difrax heeft een ruim assoritmentvoor baby’s en moeders; denk onder andere babyflessen, fopspenen tot aan de mamavriendelijke borstkolf. De productielijn wordt constant verbeterd en uitgebreid met behulp van onder andere arsten, fysiotherapeuten, logopedisten, verloskundigen enzovoort. 
 
Ontdek Difrax hier - Happy Growth!
DIFRAX Flesspeen Natural Medium 2 St
8,91 €