Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Onze prijzen draaien door!
Onze prijzen draaien door!
10% Koningskorting:
ORANJE3882
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nui
DIFRAX FopsDental 18+ Monate "Hexa" blau
Momenteel uitverkocht

DIFRAX FopsDental 18+ Monate "Hexa" blau

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

4,49 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A114914

DIFRAX FopsDental 18+ Monate "Hexa" blau
De bijzonder duurzame Difrax Fopspeen Dental 18+ Maanden met blauw raster design bevredigt de zuigbehoefte van je baby. De speen heeft een ronde vorm en is hierdoor ideaal voor kindjes die zelf de fopspeen in de mond omdraaien. De grootte van het fopspeen schildje en de grootte van het half gevuld zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 18 maanden.

De unieke speen heeft een vlindervormig schildje waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je Baby. neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer wat huidirritatie voorkomt. De speen 18+ maanden is volledig gevuld en massief. De zuigstimulans neemt hierdoor af, wat de eerste stap is in het afleren van het speengebruik.

Het zuigen aan de speen geeft je baby rust, ontspanning en troost. Difrax fopspenen zijn in vele trendy printjes en verschillende maten verkrijgbaar. Advies: Vervang je fopspeen elke zes weken. Daarbij is het vestandig om dagelijks aan het zuiggedeeltevan de speen te trekken om te controleren of deze onbeschadigd is.

• De vlindervorm laat het neusje vrij
• Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer
• Volledig gevulde speen bevordert het afleren van speengebruik

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, met net dat ene beetje meer terug te zien in het hippe design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Ontdek hier Difrax - Happy Growth!