Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
DIFRAX Fopspeen Natural Silicone 6+ Maanden Keith Haring
Momenteel uitverkocht

DIFRAX Fopspeen Natural Silicone 6+ Maanden Keith Haring

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
5,29 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A182957

DIFRAX Fopspeen Natural Silicone 6+ Maanden Keith Haring


De grootte van het fopspeen schildje en de grootte van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby's vanaf 6 maanden.


Aanbeveling: vervang de fopspeen elke 6 weken. Daarbij is het vestandig om dagelijks aan het zuiggedeeltevan de speen te trekken om te controleren of deze onbeschadigd is.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, met net dat ene beetje meer terug te zien in het hippe design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Ontdek hier Difrax - Happy Growth!