DIFRAX Fopspeentasje

DIFRAX Fopspeentasje

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 9 beschikbaar!
  • DIFRAX Fopspeen tasje blauw

6,42 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A182975

DIFRAX Fopspeentasje
Om je speen hygiënisch te bewaren of mee te nemen heeft Difrax een handig Fopspeen tasje. In het tasje passen twee fopspenen. Het trendy blauwe speen tasje kan je eenvoudig aan de kinderwagen bevestigen. Zorg ervoor dat je altijd meerdere speentjes bij je hebt.
Let op: Meerere kleurvarianten beschikbaar. Kleurkeuze niet mogelijk.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, met net dat ene beetje meer terug te zien in het hippe design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Ontdek hier Difrax - Happy Growth!


DIFRAX Fopspeentasje
6,42 €