DIFRAX reinigingsdoekjes voor fopspeen 20 St

DIFRAX reinigingsdoekjes voor fopspeen 20 St

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 1 beschikbaar!

5,97 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A110454

DIFRAX reinigingsdoekjes voor fopspeen 20 St
De Difrax reinigingsdoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor de reiniging van voorwerpen, die met kindermonden in aanraking komen. De doekjes bevatten geen chemicaliën en zijn reuk- en smaakloos.
Perfect voor het reinigen van fopspenen , drinkspenen , bestek en bijtspeelgoed.

Verpakkingsinhoud:
20 stuks.

Na het openen 3 maanden houdbaar. Handig voor onderweg, als de speen op de grond valt.

• Voor de reiniging van voorwerpen, die met kindermonden in aanraking komen
• De doekjes bevatten geen chemicaliën en zijn reuk- en smaakloos.
• Handig voor onderweg.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, in een vrolijk en mooi design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Difrax heeft een ruim assoritmentvoor baby’s en moeders; denk onder andere babyflessen, fopspenen tot aan de mamavriendelijke borstkolf. De productielijn wordt constant verbeterd en uitgebreid met behulp van onder andere arsten, fysiotherapeuten, logopedisten, verloskundigen enzovoort. 
 
Ontdek Difrax hier - Happy Growth!
DIFRAX reinigingsdoekjes voor fopspeen 20 St
5,97 €