-10% op autostoelen & kinderwagens!
-10% op autostoelen & kinderwagens!
Jouw kortingscode:
ZOEF6007
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
DIFRAX S-Babyfles Wide 310ml boy

DIFRAX S-Babyfles Wide 310ml boy

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 14 beschikbaar!
  • DIFRAX S-Babyfles Wide 310ml Wit
  • DIFRAX S-Babyfles Wide 310ml girl

11,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A111577

DIFRAX S-Babyfles Wide 310ml boy
De blauwe Difrax S-Babyfles Wide 310 ml is de populairste babyfles - zowel bij baby als bij papa en mama De belangrijkste reden voor zijn populariteit is de de S vorm en het speciale anti-koliek ventiel. Hierdoor kan de fles geen vacuüm zuigen en het zorgt voor een constante stroom van flesvoeding. De S-vormige anti-koliek fles is vanaf de geboorte te gebruiken en is ideaal in combinatie met borstvoeding. Daardoor worden buikkrampen en buikpijn voorkomen. De fles is ook als papfles te gebruiken.

De unieke S-fles is vanaf de geboorte of als premature baby te gebruiken. De fles heeft een afschroefbare bodem, om makkelijk te reinigen en te vullen met ijsblokjes moedermelk. Samen met de brede flesspeen is de brede fles ideaal als papfles te gebruiken. Het anti-koliek ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een constante doorstroom van de flesvoeding. Dit vermindert kans op boeren, spugen en buikkrampjes.

De S-Babyfles heeft nog een belangrijk voordeel: Door de speciale vorm, zorgt de fles naast een ideale drinkhouding voor je baby ook voor een betere zithouding van de ouder. De S-Babyfles is de eerste fles die het drinken voor baby's en ouders gelijkmatig comfortabel maakt. De Difrax Babyflessen zijn in vele verschillende kleuren en maten verkrijgbaar

Tip: Voor het opwarmen van de S-fles ontwikkelde Difrax speciaal de S-flesverwarmer. Een flessenwarmer die binnen 3 minuten de melk opwarmt op borstvoedingstemperatuur (37°C).

• Vermindert de kans op darmkrampjes, spugen en boeren
• De ergonomische vorm garandeert een natuurlijke voedingshouding
• Met de Large-speen, ideaal voor pap

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, met net dat ene beetje meer terug te zien in het hippe design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Ontdek hier Difrax - Happy Growth!


DIFRAX S-Babyfles Wide 310ml boy
11,99 €