57 personen
bekijken dagelijks dit product.
DIFRAX S-flesverwarmer

DIFRAX S-flesverwarmer

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 10 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 79,99 €
62,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 17,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A110897

DIFRAX S-flesverwarmer
Een druk op de knop en de innovatieve flessenwarmer van Difrax bereikt binnen 3 minuten de ideale borstvoeding temperatuur. Je hoeft dus nooit meer te wachten tot de babyfles eindelijk is afgekoeld. Bovendien worden alle vitamines en voedingsstoffen van de moedermelk en flesvoeding behouden. De anti-koliek S-babyfles is meteen na opwarmen klaar om je kind te voeden.

De compacte S-flesverwarmer kun je binnen handbereik in de keuken, op je nachtkastje of in de kinderkamer zetten.

Alle Difrax S-babyflessen maten Natural en Wide zijn te gebruiken op de Difrax flessenwarmer.

• Binnen 3 minuten de ideale borstvoedingstemperatuur (37°C)
• Voedingsstoffen en vitamines van moedermelk blijven behouden
• De verwarmde fles kan direct worden gebruikt om te voeden - en je profiteert van alle voordelen van de S-babyfles met het anti-koliek systeem.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, in een vrolijk en mooi design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Difrax heeft een ruim assoritmentvoor baby’s en moeders; denk onder andere babyflessen, fopspenen tot aan de mamavriendelijke borstkolf. De productielijn wordt constant verbeterd en uitgebreid met behulp van onder andere arsten, fysiotherapeuten, logopedisten, verloskundigen enzovoort. 
 
Ontdek Difrax hier - Happy Growth!
DIFRAX S-flesverwarmer
Adviesprijs¹ 79,99 €
62,99 €