Dooky Wind- en Zonnebescherming LIEF! Tom

Dooky Wind- en Zonnebescherming LIEF! Tom

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 2 beschikbaar!
  • Dooky Wind- en Zonnebescherming Zero plus Fary
  • Dooky Wind- en Zonnebescherming LIEF! Fay

24,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A136629

Dooky Wind- en Zonnebescherming LIEF! Tom
Met de Dooky van Xplorys kun je eenvoudig een rustige en vredige omgeving voor je baby creëren. Hij beschermt tegen wind, (zon-) licht, geluid en andere visuele stimulatie, waardoor je kindje ongestoord kan slapen. De Dooky is universeel te gebruiken en wordt in enkele seconden met behulp van 5 kunststof ringen aan de reiswieg, kinderwagen of buggy bevestigd. Dankzij het unieke design is de Dooky eenvoudig in hoogte te verstellen, hij is door zijn klittenband eenvoudig op- en af te rollen. Wanneer je baby slaapt, kun je de Dooky geheel naar beneden rollen, om een donkere en rustige omgeving te creëren. Met de extra band aan de onderzijde kan je de Dooky eenvoudig bevestigen, om zeker te zijn, dat hij bij sterke ind niet verschuift. De Dooky heeft een UV-beschermfactor van UPF/USF 40+, die meer dan 95% van de schadelijke UVA en UVB stralen blokkeert. De Dooky is in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar. De details en de kleuren kunnen afwijken!

Waarschuwing: Opgelet! Dit product is geen speelgoed. Laat je kind niet zonder toezicht en zorg voor een goede ventilatie, vooral op hete zomerdagen.

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Dooky Wind- en Zonnebescherming LIEF! Tom
24,99 €