Dooky Wind- en Zonnebescherming Zero plus Liv

Dooky Wind- en Zonnebescherming Zero plus Liv

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 1 beschikbaar!
  • Dooky Wind- en Zonnebescherming LIEF! Fay
  • Dooky Wind- en Zonnebescherming Zero plus Butterfly
  • Dooky Wind- en Zonnebescherming Zero plus Fary
  • Dooky Wind- en Zonnebescherming LIEF! Tom

Adviesprijs¹ 24,99 €
19,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A136664

Dooky Wind- en Zonnebescherming Zero plus Liv
Met de Dooky Zero+ bescherm je je baby voor licht, wind, zon, UV-straling en geluid en creëer je snel en eenvoudig een rustige omgeving. De Dooky Zero+ past op alle reiswiegen (groep 0+). Dankzij het unieke design is de Dooky eenvoudig in hoogte te verstellen, hij is door zijn klittenband eenvoudig op- en af te rollen. Wanneer je baby slaapt, kun je de Dooky geheel naar beneden rollen, om een donkere en rustige omgeving te creëren. Geschikt voor de handwas en biedt goede bescherming tegen UV-straling LSF 40+, hierdoor absorbeert de Dooky 95% van alle schadelijke UVA- en UVB straling. Combineerbaar met alle reiswiegen (groep 0+), eenvoudig in hoogte verstelbaar,, beschermt tegen UV-straling, zon, wind, licht, kou, geluid en lichte regen. De details en de kleuren kunnen afwijken!

Waarschuwing: Opgelet! Dit product is geen speelgoed. Laat je kind niet zonder toezicht en zorg voor een goede ventilatie, vooral op hete zomerdagen.

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Dooky Wind- en Zonnebescherming Zero plus Liv
Adviesprijs¹ 24,99 €
19,99 €