Dooky Zonnebescherming Hoody LIEF! Fay

Dooky Zonnebescherming Hoody LIEF! Fay

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 2 beschikbaar!

28,54 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A136674

Dooky Zonnebescherming Hoody LIEF! Fay
Met de Dooky Hoody wordt de reiswieg meteen een originele en trendy accessoire. De Hoody zorgt voor een uitstekende UV-bescherming. Hij is universeel inzetbaar en past op alle doorsnee reiswiegen (groep 0+).

• Afmetingen: Universele grootte
• Materiaal: 95% katoen, 5% elastaan
• Reiniging: Handwas: niet bleken, chemisch reinigen of in de droger drogen.

De details en de kleuren kunnen afwijken!

Waarschuwing: Opgelet! Dit product is geen speelgoed. Laat je kind niet zonder toezicht en zorg voor een goede ventilatie, vooral op hete zomerdagen.

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Dooky Zonnebescherming Hoody LIEF! Fay
28,54 €