Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Doona

Doona - van autostoel tot kinderwagen in seconden

Doona is een product van het bedrijf Simple Parenting. De hoogste prioriteit is om het dagelijks leven van jou en je kindje zo comfortabel en makkelijk mogelijk te maken. Gedreven door deze visie ontwikkeld Simple Parenting originele producten, zoals de Doona autostoel gemakkelijk in tot kinderwagen wordt omgetoverd. De innovatieve producten hebben een aantrekkelijk design en zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast voldoet het aan de hoogste veiligheidsnormen. De populairste variant is de Doona Plus zwart, maar de Doona is ook verkrijgbaar in het grijs, beige, turkoois, groen en rood.

Doona Plus reiswieg - ongeëvenaarde functionaliteit

De Doona + is het eerste autostoeltje wereldwijd dat eenvoudig en snel kan worden omgebouwd tot buggy. Met behulp van een volledig geïntegreerd onderstel verander je de autostoel in enkele seconde tot kinderwagen. Dit alles met slechts één hand en zonder extra accessoires. Ingenieurs, security experts en artsen hebben jaren samengewerkt aan de ontwikkeling van de Doona Plus. Een product dat zowel in de auto onderweg als lopend gebruikt kan wordt. Op deze manier creëer je ruimte in de kofferbak, en bespaar je ook op een reiswieg of autostoel. De Doona + autostoeltje zorgt voor maximaal comfort voor je kindje: door de liggende positie kan je kindje makkelijk vrij bewegen en maakt hij daarnaast makkelijk oogcontact met jou. De Doona kun je eenvoudig bevestigen in de autostoel met een 3-punts gordel of een los ISOFIX Station.

Luiertassen en weerbescherming - praktische accessoires voor elke situatie

De diverse accessoires van Doona zijn handig in alle weersomstandigheden en situaties. Met de Doona regenhoes bescherm je jouw kind eenvoudig tegen regen en wind. De eenvoudige bevestiging met het „snap-on“-systeem maakt het mogelijk de hoes bij een plotselinge regenbui snel en eenvoudig vast te maken. Door de grote ritssluitingen heb je altijd snel toegang tot je kindje.Naast regenhoezen zijn er ook handige zonneschermen en bescherming tegen insecten verkrijgbaar. De luiertassen met handige vakken en compartimenten zijn verkrijgbaar in verschillende kleur variaties en maten. De Doona luiertassen kan je eenvoudig aan je kinderwagen bevestigen. Het elegante ontwerp maakt de tas ook een echte eye-catcher! Dus ook al is je kindje over een paar jaar uit de luiers, de Doona tas kun je ook daarna nog gebruiken.

meer minder


Momenteel hebben wij van dit merk geen producten in onze shop.

pink or blue