Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
ECOIFFIER Schoonmaakwagen
Momenteel uitverkocht

ECOIFFIER Schoonmaakwagen

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
29,99 €
16,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 13,09 €
Verlengd herroepingsrecht tot 31-01-2018!

Productomschrijving

Prod. nr.: A040398

ECOIFFIER Schoonmaakwagen
Vind je poetsen saai? Niet met deze mooi wagen, want dat hebben jouw ouders niet eens! Je kan de vloer vegen en boenen, zodat de kamer glanst - alles wat je daarvoor nodig hebt vind je in de wagen: poetsemmer, handveger en blik, mop, bezem, poetsmiddel en een vuilniszak. De poetswagen kun je overal heenrijden.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 1776
• Afmetingen (LxBx:H): 31,0 x 35,5 x 57,5 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.