Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
EICHHORN Leo Lausemaus - Schrijf- en magneetbord
Momenteel uitverkocht

EICHHORN Leo Lausemaus - Schrijf- en magneetbord

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
37,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A138313

EICHHORN Leo Lausemaus - Schrijf- en magneetbord
Het magneetbord is 40 x 60 x 103 cm groot en ideaal voor kindjes die graag tekenen, schrijven of rekenen. Met de krijtjes kunnen mooie tekeningen worden gemaakt en met de spons kan alles weer worden uitgeveegd. Op het magneetbord kunnen magneetletters voor rekenen en schrijven worden gebruikt. Het bord kan omgedraaid worden en op beide zijdes kan worden geschreven. De kleine klik onderaan het bord geeft kinderen de mogelijkheid om klok te leren kijken en het handige plankje biedt plaats aan de krijtjes en de spons.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 109222673
• Materiaal: beukenhout
• 10 krijtjes, 1 spons, magnetisch bord
• 40 x 60 x 103 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.