Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
Ergobaby Draagzak 360 Dusty Blue
Momenteel uitverkocht

Ergobaby Draagzak 360 Dusty Blue

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!


Productomschrijving

Prod. nr.: A140783

Ergobaby Draagzak 360 Dusty Blue
Ontdek de wereld met jou baby vanuit een geheel nieuw perspectief met deze gepatenteerde Ergobaby 360° Carrier!

Naast de normale draagposities op de buik, rug en heup is nu ook de ergonomisch ondersteunde draagwijze met de kijkrichting vooruit mogelijk.
De Ergobaby 360° Carrier straalt door flexibiliteit. Het innovatieve design beschikt over een schaalzitting die een gezonde zithouding in alle 4 de posities garandeert.

De zitting kan in de breedte versteld worden en past zich hierdoor perfect aan de baby aan, om zo voor het best mogelijke comfort en een gezonde houding van de heupen te verzorgen. Comfort door zijn veranderingsvermogen. Je kan alles instellen: het rugpaneel, hoofdsteun, schoudergordel en de nieuw gedesignde taillegordel met klittenbandsluiting. Deze maakt het voor ouders mogelijk, de op hun afgestemde positie in te nemen en het gewicht van de baby goed te verdelen.

De 360° Carrier kan je met de apart verkrijgbare zitverkleiner voor pasgeborene in de face-to-face positie vanaf de eerste dag (voor baby's van 3,2 - 5,5 kg) tot aan 36 maanden (15kg) gebruiken. De Ergobaby 360° Carrier vervult alle wensen. De buikpositie met kijkrichting naar voren wordt vanaf de 5e maand aanbevolen, wanneer de baby wakker is, voor draagtijden tussen de 10 en 20 minuten. Wanneer de baby slaperig wordt of te veel indrukken krijgt, kan je het eenvoudig omdraaien.

Details:
  • 4 draagposities: buik, heup, rug en buik met kijkrichting naar voren
  • Wereldprimeur: eerste draagzak met ergonomische draagpositie met kijkrichting naar voren
  • Ultiem comfort voor ouders en baby door de optimale aanpassingsmogelijkheden
  • Ergonomische zithouding voor de baby in alle vier de draagposities
  • Net als de eerdere modellen van Ergobaby is de 360° in combinatie met de zitverkleiner, vanaf de geboorte te gebruiken. Gebruik hierbij de face-to-face positie
  • De hoofdsteun ondersteunt het hoofd van baby als het slaapt, geeft de moeder priesfeer tijdens de borstvoeding en biedt zonnebescherming (SPF 50+)

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Ergo Baby

Ergobaby - Everyday

Ergobaby is ontstaan door de visie van Karin Frost, zij wilde de perfecte babydrager ontwikkelen, die gezond als ook comfortabel voor zowel de drager als ook het kindje zou zijn. Inmiddels staat Ergobaby al ruim tien jaar bekend om hun ergonomische dragers, die eenvoudig in gebruik zijn. Naast draagzakken heeft Ergobaby ook puckzakken, voedingskussens en meer. Ontdek onze producten van Ergobaby hier!