Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
Ergobaby Draagzak 360 Midnight Blue
Momenteel uitverkocht

Ergobaby Draagzak 360 Midnight Blue

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering binnen NL!


Productomschrijving

Prod. nr.: A177182

Ergobaby Draagzak 360 Midnight Blue
3 ergonomische draagposities:
Ergobaby biedt ouders de mogelijkheid om hun baby op vier comfortabele en ergonomische manieren te dragen: Aan de voorkant met hoofdje naar voren, buik-, rug- en heuppositie.

Maximaal comfort voor ouders.
De brede taillegordel biedt in combinatie met de gevoerde schoudergordels extra comfort en verdeelt het gewicht van de baby gelijkmatig op het lichaam.

Comfort en gezonde ergonomie voor de baby
De pasvorm zorgt voor de ergonomische hurk-spreid-houding in alle 4 draagposities, met de beentjes goed gehurkt en de ruggengraat licht gebogen.

Details:
 • Zitje:
  De zitting heeft 4 knopen, waarmee de zithouding kan worden aangepast in alle vier de draagposities
 • Extra brede heupband met klittenbandsluiting:
  voor maximaal comfort is de heupband verstelbaar en kan naar keuze hoger of lager gedragen worden
 • :
  Past zich aan de groeiende baby aan en biedt de bestmogelijke ondersteuning.

 • Hoofdsteun:
  ondersteunt het hoofd van baby als het slaapt, geeft de moeder priesfeer tijdens de borstvoeding en biedt zonnebescherming (SPF 50+)
 • Voor kindjes vanaf 5,5 bis 15 kg en baby's vanaf 3,2 tot 5,5 kg met zitverkleiner (apart verkrijbaar)
 • Materiaal: 100% katoen, mag in de wasmachine

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Ergo Baby

Ergobaby - Everyday

Ergobaby is ontstaan door de visie van Karin Frost, zij wilde de perfecte babydrager ontwikkelen, die gezond als ook comfortabel voor zowel de drager als ook het kindje zou zijn. Inmiddels staat Ergobaby al ruim tien jaar bekend om hun ergonomische dragers, die eenvoudig in gebruik zijn. Naast draagzakken heeft Ergobaby ook puckzakken, voedingskussens en meer. Ontdek onze producten van Ergobaby hier!