Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
ERGOBABY Draagzak Original Black Twill
Momenteel uitverkocht

ERGOBABY Draagzak Original Black Twill

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 119,90 €
85,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 33,95 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A159761

ERGOBABY Draagzak Original Black Twill
Original comfortdraagzak

De Ergobaby Original Carrier van duurzaam canvas katoen heeft alles wat een comfortdraagzak nodig heeft. High Density schuimstof beschermt de schouders en de heupen en zorgt zo voor een ergonomische ontlasting voor de ouder.

Bijzonderheden:
• Voor de ouder: extra brede heupgordel, die het gewicht van het kind verdeelt - voor extra lang dragen zonder rugpijn.
• Voor het kind: gevoerde beenopeningen en geoptimeerd design van de zitting voor een correcte ondersteuning en houding van de heupen
• 3 draagposities: Buik, rug en heup
• Een flexibele en fixeerbare hoofdsteun voor extra ondersteuning wanneer het kind slaapt.
• voor pasgeborene en kinderen tot ca. 4 jaar oud (3,2 kg - 20 kg)
• Lengte van de schoudergordel: 61-112 cm
• Lengte van de heupgordel: 66 - 140 cm
• Geschikt voor de wasmachine

DRAAGPOSITIES
De ERGObaby draagzak ondersteunt het dragen op de buik, rug en heupen en geeft jou en jouw kindje vrijheid en tegelijkertijd de geborgenheid die de baby nodig heeft.

Buik:
Baby's houden ervan om dichtbij het lichaam te zijn - en van het blikcontact met de moeder. Ze willen de warmte en geur van de moeder voelen - dat geeft ze een veilig en geborgen gevoel wat weer belangrijk is voor de geestelijke en sociale ontwikkeling.

Rug:
Zodra jouw kindje sterk genoeg is om het hoofdje langere tijd rechtop te houden, kun je hem/haar op de rug dragen. Tijdens het wandelen, boodschappen doen of gewoon thuis - je kindje is altijd dichtbij je. Dit geeft je meer vrijheid in het dagelijks leven en versterkt tegelijkertijd de belangrijke moeder-kind-relatie/vader-kind-relatie.

Heup:
Deze draagpositie is perfect voor het korttijdig dragen van grotere kindjes omdat je kindje alles kan zien en tegelijkertijd dichtbij je is. De heuppositie is de natuurlijkste draagwijze om een kind te dragen en biedt ook de hurk-spreid-houding.


Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Ergo Baby

Ergobaby - Everyday

Ergobaby is ontstaan door de visie van Karin Frost, zij wilde de perfecte babydrager ontwikkelen, die gezond als ook comfortabel voor zowel de drager als ook het kindje zou zijn. Inmiddels staat Ergobaby al ruim tien jaar bekend om hun ergonomische dragers, die eenvoudig in gebruik zijn. Naast draagzakken heeft Ergobaby ook puckzakken, voedingskussens en meer. Ontdek onze producten van Ergobaby hier!