Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
FEETJE Girls Mini T-Shirt
Momenteel uitverkocht

FEETJE Girls Mini T-Shirt

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

12,95 €
10,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A05773600000004

FEETJE Girls Mini T-Shirt
FEETJE

FEETJE biedt je elk jaar opnieuw een bonte keus uit trendy designs in topkwaliteit aan. Dit telkens tegen faire prijzen. Een waaier aan vrolijke collecties - Laat je gerust inspireren en combineer erop los!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Feetje

Trendy met Feetje

Het merk FEETJE komt van Nederlandse bodem en bestaat al ruim 35 jaar! De leuke designs, mooie kwaliteiten en het aantrekkelijke prijsniveau maken het een populair merk dat leuk is om te krijgen, maar vooral ook om te geven! Elk seizoen is er een verrassende, diverse én kindvriendelijke collectie verkrijgbaar vanaf maat 44 t/m 86. Ontdek onze collectie van Feetje hier!