FEHN Nekkussen OSKAR
Momenteel uitverkocht

FEHN Nekkussen OSKAR

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • FEHN Monkey Donkey Nekkussen aap
  • FEHN Monkey Donkey Nekkussen Ezel
  • FEHN Monkey Donkey Nekkussen Koala
  • FEHN Nekkussen Bij - Garden Dreams

14,99 €
11,15 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 3,84 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A034156

FEHN Nekkussen OSKAR
FEHN

Nekkussen OSKAR
Artikelnummer: 091151

Oskar is een lieve teddybeer van superzachte pluche. Het nekkussen voor een comfortabele autorit. Met grijpding met rammelaar.

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.