Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Summer Break Surprise! ☀
Summer Break Surprise! ☀
Kies jouw korting:
€7, €12 of €25
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
FILLIKID Antitranspiratie bekleding grijs
Momenteel uitverkocht

FILLIKID Antitranspiratie bekleding grijs

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
14,90 €
11,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 3,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A166190

FILLIKID Antitranspiratie bekleding grijs
De Fillikid Universal transpiration seat liner helpt tegen sterk zweten in de zomer.

De bekleding is universeel voor autostoelen groep 0-1. Daarbij kun je de bekleding ook voor de buggy of kinderwagen gebruiken. Ze beschermen de waardevolle bekleding tegen vuil en jouw kleine passagier tegen het zweten.

Blijvend elastisch materiaal, dankzij de 3D knooptechniek. Een comfortabel zitklimaar is gegarandeerd voor alle toepassingen.

Kenmerken:
• Anti transpiratie bekleding met een optimale ventilatie, dankzij 3D knooptechniek
• Eenvoudige bevestiging op alle producten

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.