Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
FILLIKID Buggy Tim petrol
Momenteel uitverkocht

FILLIKID Buggy Tim petrol

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 119,90 €
104,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 15,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A166292

FILLIKID Buggy Tim petrol
Rugleuning vijfvoudig verstelbaar, afneembare beugel, vijfpuntsgordel, gordelvoering, praktische handgreep, flessenhouder, grote tas achterzijde, boodschappennet, verstelbare voetensteun, kogelgelagerde zwenkwielen voor en door draaiknop vergrendelbaar, kap met kijkvenster en uitklapbare zonnebescherming, met beugel opvouwbaar, max. belastbaar tot 15 kg.

Details:
• NIEUW: stijlere zitpositie
• Hoogte duwstang: 104 cm
• Zitbreedte: 36 cm
• Wieldiameter: 17 cm

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.