10% korting op al het speelgoed!
10% korting op speelgoed!
Jouw kortingscode:
ZAND3863
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
FILLIKID Stoelberschermer voor de auto Deluxe

FILLIKID Stoelberschermer voor de auto Deluxe

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 3 beschikbaar!

23,95 €
23,70 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A092010

FILLIKID Stoelberschermer voor de auto Deluxe
FILLIKID Stoelberschermer voor de auto

Slipvaste onderlegger voor de stoelen in de auto, met 3 handige vakjes om speelgoed op te bergen, beschermt de achterbank van de auto tegen doordrukkingen en vuil.

• Waterdoorlatend
• Afmetingen: 117 x 52 cm

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


FILLIKID Stoelberschermer voor de auto Deluxe
23,95 €
23,70 €