fillikid Zonnezeil Sky zwart

fillikid Zonnezeil Sky zwart

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 2 beschikbaar!

4,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A199924

fillikid Zonnezeil Sky zwart
Het zonnezeil kan aan alle sport- en kinderwagens aangebracht worden. Dankzij de elastische bevestigingsbandjes is het eenvoudig in gebruik. Door het eenvoudig verschuiven van het zeil kan je het aan de stand van de zon aanpassen en zo je kindje optimaal beschermen. Het hoogwaardige nylon-materiaal beschermt ook voor wind en lichte regen. UV-bescherming 50+

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


fillikid Zonnezeil Sky zwart
4,99 €