Fisher-Price® Leerplezier Kinderbed-Hondje

Fisher-Price® Leerplezier Kinderbed-Hondje

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
 • Nog 6 beschikbaar!

24,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A224316

Fisher-Price® Leerplezier Kinderbed-Hondje
De hond met het leuke kinderbed is de perfecte liefhebber voor de baby, of hij nu knuffelt of speelt. Zijn zacht-satijnen oren, zijn knetterende bel en zijn rammelaar bieden heel veel geweldige structuren en details om de zintuigen van de baby te stimuleren. Bovendien heeft de puppy meer dan 10 minuten leerplezier, wat ideaal is voor pasgeborenen. Als je op de neus van de puppy drukt, knippert deze op het ritme van de klinkende muziek.

Details:
 • Afmetingen: 16 x 50 x 9 cm
 • incl. 2 AAA-batterijen (LR03)
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 maanden

 • Let op
  Dit product kan niet aan alle bedmodellen worden bevestigd. Bevestig geen extra koorden, riemen en dergelijke aan dit product om het op een kinderbedje of box te bevestigen. Bevestig altijd alle hulpstukken (koorden, riemen, klemmen, enz.) aan een kinderbedje of box volgens de instructies. Controleer met regelmatige de afstanden en of de sluitingen nog stevig vastzitten.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Fisher Price

  Fisher Price - spelend leren

  Al in 1930 zijn Herman Fisher en Irving Price begonnen met het creëren van iets nieuws op het gebied van speelgoed. Zij hadden namelijk geconstateerd dat het aanbod aan educatief speelgoed erg klein was op dat moment. Vanuit hun hoofdkantoor in New York zijn zij begonnen met het maken van speelgoed waar je ook van kunt leren. Sinds 1984 is het Fisher Price assortiment uitgebreid met speelgoed voor baby's. Met uitdagingen, muziekjes, kleurtjes en meer probeert Fisher Price tot vandaag de dag kindjes te prikkelen tijdens het spelen. Ontdek ons Fisher Price assortiment hier.


  Fisher-Price® Leerplezier Kinderbed-Hondje
  24,99 €