Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
FUNNY Kiddyloo WC-trainer lila/roze (7045)
Momenteel uitverkocht

FUNNY Kiddyloo WC-trainer lila/roze (7045)

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
34,99 €
22,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 12,09 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A026502

FUNNY Kiddyloo WC-trainer lila/roze (7045)
Kiddyloo WC-trainer

De veilige weg voor het naar de wc gaan.

Hiermee wordt het naar de wc gaan plezierig! Met deze praktische WC-trainer „klimt“ de kleine veilig en vol trots op een grote mensen WC. Voorbij zijn de tijden van het potje, de tijden waarin je als ouder iedere keer maar weer je kind naar de wc begeleiden moest om hem of haar vervolgens op de wc vast te houden.

Vanaf nu kan ieder kind moeiteloos compleet zelfstandig naar de wc gaan: met de in hoogte verstelbare poten met grip, brede anti-slip voeten en een anti-sip traptrede zorgt de Kiddyloo voor stabiliteit op de wc.

Met een hoge rugleuning en handige armleuningen met grip daartoe zorgt de anatomisch vormgegeven WC-trainer voor een goed gevoel en maximale zekerheid. De bril is mat gemaakt wat een vastkleven voorkomt. Dankzij de op 2 niveaus in hoogte verstelbare traptrede is de WC-trainer optimaal aan te passen aan de grootte van je kind.

Bijzonder praktisch: het potje kan van het trapje losgekoppeld worden, waardoor het afzonderlijk gebruikt kan worden (bijvoorbeeld voor op reis).
De WC-trainer kan eenvoudig ingeklapt en opgeborgen worden.

Gemaakt van stabiel kunststof en makkelijk schoon te maken.

Geschikt voor kinderen van 18 maanden tot 4 jaar oud.

Geschikt voor toiletten tot 47 cm hoog (zonder WC-bril, alleen tot de rand van de WC

Praktische dubbelfunktie: WC-trainer en WC-bril in een.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.